Turistinfo

Velkommen til Lynæs Havn – Natur og aktiv fritid. 

Lynæs Havn – “Lynaes Marina” er en af Nordsjællands skønne lystbådehavne, beliggende som naturligt turmål for sejlere fra Isefjord, Roskildefjord og fra Kattegat.

Havnen ligger med naturskønne omgivelser og et roligt venligt havnemiljø. Der er mulighed for vandeture langs strande og 33 meter høje klinter.

Gæster vil finde en god børnevenlig strand, mulighed for windsurfing (Sjællands bedste). Der er to gode grill-områder, en fin legeplads, en oplevelsesbro, et badehus med sauna og 2 sheltere med bålsted.

På bådenes vinterpladser er der hele sommeren plads til autocampere.

På havnen findes forskellige servicetilbud og forretninger, der også har åbent i weekender og på helligdage.

Der findes Lynæs Café og Ishus, Lynæs Madbar, Lynæs Fisk og Steakhouse, Marinecenter med alt i udstyr til båden og dig, Bådeværft,  Bådmægler, Surfcenter og i nærheden ligger Lynæs Kro.

På havneområdet findes et aktivt foreningsliv med fiskeriforening, sejl- og kajakklub, surf&kiteklub, bådelaug, jollelav, havbadeklub med badebro, badehus og sauna samt en DSRS-redningsstation.

Havnen har 20 tons bådkran, mastekraner, slæbested samt tankanlæg med diesel og benzin.

Bevæger du dig væk fra havnen, finder du interessante seværdigheder – naturfredninger – udsigtspunkter – Lynæs Havn har en historie tilbage til år 1720.

Der er 3 km. til Hundested by med bl.a. Knud Rasmussens hus. Der er bus og tog til Frederiksværk og Hillerød, hvor der bl.a. er mulighed for at besøge Krudtværksmuseet og Frederiksborg Slot.

Med venlig hilsen

Lynæs Havn

læs mere på:

LÆS MERE PÅ OPLEV HALSNÆS                    VISITNORDSJAELLAND                        FJORDSTIEN 2

Se video: Ornitolog i Lynæs i mere end 50 år.

Se video: Tilfredse gæstesejlere.

Se video: Mange badegæster kommer til Lynæs.